söndag 22 juni 2014

Utställningsmånad...

Maj är verkligen en riktig utställningsmånad. Flera av de utställningar som ligger i närheten är just då.
Vi var på Tångahed, i Hörby och i Hässleholm som alla är officiella utställningar. Men vi hann med att åka till några inofficiella också.
Förutom frk Zahlander så har vi kunnat sett Eddie, sir Isaac, Chaarlie och Rexter i ringarna runt om i södra och mellersta Sverige. Nedan följer ett litet axplock av bilder från utställningarna.

Eddies kritik från Tånga Hed


Frk Zallie på Tånga Hed

Eddie inspekteras av domare Kewin Brown

Det blev cert nr 2 på Tånga Hed

Under mina drygt 20 år som utställare har jag aldrig varit med om att få min hund mätt, men i Bjuv fick vi vara med om det också. Eddie tyckte det var helt ok! Det räckte till en vin st i en ganska stor öppenklass och ett reserv cert...

Zallie poserar för domaren, som inte tyckte att det var bra nog och gav oss ett VG...

sir Isaac blir tillfixad innan utställningen i Hässleholm
Eddie on the move i Hässleholm

sir Isaac on the move i Hässleholm
Blir det bra såhär...?si Isaac blir igenomkänd av domarenTitta på mej....


Båda Airepatrol'spojkarna on the move i Hässleholm...Etta och trea är inget dåligt resultat, "stolt uppfödare" Eddie fick ännu ett reservcert...
   


Fröken Zahlander har alltid bråttom...


Stå stilla är inget kul...

Trea bästa tik blev vi alla fall...


 
På Kristihimmelfärdsdag var vi ett helt gäng som träffades och trivdes i Åseda Folketspark. Zallie blev BIR och sir Isaac BIM. Med på denna utställningen var också Hjördis och hennes mattar. Efter utställningen passade vi på att fika (det är ju halva nöjet att äta lite gott också) och att jämföra kritikerna... Jag har fått många roliga kritiker i mina dagar, men en mening på denna var den allra bästa och mest träffsäkra någonsin " lite för luddig på benen"...helt sant och så enkelt uttryckt!
Zallies kritik

sir Isaacs kritik


dax för fika?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar